Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Fabrikanten
11 Artikelen

Als er in de auto een hoge vochtigheidsgraad heerst, is dat niet goed voor het technische gedeelte van de auto, de kans op roest is dan aanwezig. Door een hoog vochtigheidsniveau is het mogelijk dat de ramen beslaan, waardoor de chauffeur geen goed zicht heeft. Daarnaast is het mogelijk dat er allerlei schadelijke bacteriën kunnen groeien in de cabine, waardoor het kan gaan stinken. Speciale middelen om de auto te ontvochtigen kunnen dit herstellen. Dit soort artikelen zijn gebruiksvriendelijk en klein.

Typen ontvochtigers voor de auto

In de catalogus van producenten kunt u aantreffen:

  • Zakken van textiel gevuld met bamboe houtskool of silicagel. Artikelen van silicagel zijn in staat tot 3 keer zoveel vocht op te nemen dan wat ze zelf wegen. Tevens drogen ze weer snel. Het grootste pluspunt van artikelen van houtskool is dat het vocht weer kan verdampen als de vochtigheidsgraad laag is. Artikelen die zijn voorzien van korrels die vocht absorberen kan men op de stoel of het dashboard zetten.
  • Artikelen die aangesloten moeten worden op de sigarettenaansteker. Dit soort artikelen zijn klein en kunnen prima in de auto gebruikt worden, het model en merk maakt niet uit, u kunt ze laten draaien als u geparkeerd staat. Sommige artikelen hebben een timer zodat automatisch wordt uitgeschakeld.

Adviezen voor het gebruik van ontvochtigers voor de auto

  1. Artikelen van textiel kan men hergebruiken. Als ze weer droog zijn hebben ze weer de originele eigenschappen. Men moet wel de voorschriften van de producent aanhouden: er bestaan artikelen die men moet drogen in de zon, maar anderen kan men in de magnetron doen of op de kachel leggen.
  2. Men raadt aan om 2 tot 3 artikelen te kopen om het vocht uit de auto te drijven, dit zal het beste resultaat geven.
  3. Elektrische artikelen die door middel van een kleurtje aangeven als ze vol zijn, zijn zeer handig. U moet ze dan meteen drogen. Ook zijn er artikelen die een geluid produceren als het artikel vol is.

AutoDoc: slim winkelen in onze webshop

U bent in staat ontvochtigers voor de auto snel aan te schaffen via onze webshop. De webshop is zeer gebruiksvriendelijk, u bespaart daardoor veel tijd. Daarnaast zult u zien dat de prijzen zeer schappelijk zijn, u ziet aanbiedingen en u ziet de gratis bezorging. Doe nu een aankoop via de webshop van AutoDoc.

loader Even geduld, a.u.b....