Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Fabrikanten
55 Artikelen

Indien u het interieur van uw auto behoed voor de kracht van de zon, is het mogelijk om zonwering voor de wagen aan te schaffen. Diverse uitvoeringen weren ook het naar binnen vliegen van insecten en stofjes. Daarnaast geven ze ook wat schaduw, en daarmee loopt de temperatuur in de auto wat minder hoog op.

Typen zonwering voor wagens

  • Glijdende textiele artikelen. De artikelen worden onder andere gefabriceerd uit polyester en kunnen met ijzeren of plastic rails aan de raamlijsten worden vastgemaakt. De stof kan eenvoudig naar een kant worden geduwd, om zo de ruit open te kunnen maken of iets aan kan nemen. Wanneer ze uitgetrokken zijn geven ze wat schaduw. In vele kleuren verkrijgbaar, op deze manier kunt u simpelweg een keuze maken die het meest overeenkomt met uw wensen voor de binnenkant van de auto. Daarnaast zijn er artikelen die aan elke zijde een andere kleur hebben.
  • Oprollende artikelen. De gordijnen rollen zichzelf op door het indrukken van een knop. Vaak voor een lage prijs aan te schaffen. De rolgordijnen worden direct op het raam geplaatst door zuignapjes of aan de bovenkant door middel van zelfschroevende schroeven.
  • Zonwering. De artikelen worden vervaardigd van nylon of polyvinylchloride. Dit zijn artikelen die eenvoudig te monteren zijn. Door middel van een plaklaag of zuignapjes monteert u ze op de ramen. Deze producten kosten niet veel. Normaal gesproken is het oppervlak kleiner dan de ruit en zorgen ze daarnaast voor te weinig schaduw.
  • Skeletmodellen. Dit bestaat uit een specifiek ijzeren framewerk, wat bekleed wordt met uniek dicht weefsel dat ervoor zorgt dat er geen beestjes binnen komen. Om te monteren is het artikel voorzien van haakjes of magneten. Normaal gesproken passen deze artikelen in alle auto’s en zijn eenvoudig te plaatsen. Af en toe kan er condens op de ruit ontstaan. Verder zijn deze artikelen niet goedkoop.

Advies bij het gebruik van gordijnen voor auto's

  1. Gedurende de montage dient u de richtlijnen van de fabrikant na te leven en de materialen te gebruiken die bij de artikelen zijn geleverd.
  2. Maak het product schoon zoals aangegeven door de producent. Meestentijds zijn de artikelen vervaardigd uit polyvinylchloride, wat geregeld afgenomen dient te worden met een vochtige lap. Alleen voor artikelen van stof wordt aangeraden ze te wassen of chemisch te reinigen.
  3. Zorg ervoor dat u skeletmodellen niet regelmatig losmaakt, om te zorgen dat ze hun vorm behouden.

AutoDoc: slim bestellen via de webshop

Via de webshop vindt u een grote hoeveelheid artikelen voor uw wagen aan, waaronder auto gordijnen, hoezen voor stoelen, matten voor de vloer en hoezen voor het stuur. Heeft u problemen met het kiezen van een artikel uit onze catalogus, dan kunt u advies opvragen bij de deskundigen van onze klantenservice. Zij vinden het geen probleem u te informeren en hulp te geven bij uw aanschaf. Is er een aanbieding voor de uitvoering die u heeft geselecteerd, kunt u een korting ontvangen. Bestel via de webshop van AutoDoc, omdat het prettig en gunstig is.

loader Even geduld, a.u.b....