Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Selecteer categorie
Fabrikanten
105 Artikelen

Unieke auto was sponzen halen accuraat vuil weg.Net zoals de huishoudsponzen zijn ze niet duur, maar hebben grotere gaatjes die accuraat kleine vuiltjes, zandkorreltjes en andere viezigheid absorberen. Door dit kenmerk is er minder kans op krasjes in de laklaag.

Typen autowassponzen

Naar fabricaat:

  • Vol schuim. De sponzen maken goed nat, houden haartjes en vuiltjes vast en werken uitstekend met een schoonmaaksopje met een milde zeep.
  • Met microvezel bekleding. Dit artikel neemt heel veel water op en kan zelfs olie opnemen. Waar ze geweldig voor zijn is het oppoetsen van vlakke delen, omdat ze deze streeploos achterlaten. Meestal kunnen ze zonder extra schoonmaakmiddelen ingezet worden.

Overzichten van producenten bieden artikelen die in diverse uitvoeringen zijn gemaakt.  Men biedt sponzen aan in een T-vorm, vierkant, als rechthoek, met afgeronde hoeken of normale vorm.

De artikelen kunnen ook een andere hardheid hebben. De modellen die je goed kunt inknijpen zijn uitstekend voor de laklaag en de ramen, deze voorkomen krasjes in de lak. De hardere sponzen worden ingezet bij het schoonmaken van de wielen, omdat ze niet snel stuk gaan bij het flink boenen en de soms scherpe randjes.

Advies bij het gebruik van auto was sponzen

  1. Voordat u de spons gebruikt, weekt u het vastzittende vuil los met water, daarna kunt u schoonmaakmiddel gebruiken om verder schoon te maken.
  2. Houd het artikel steeds vochtig als u het gebruikt. Op deze manier verwijdert u steeds steentjes en stofjes uit de spons, zodat er minder kans op krassen in de lak is.
  3. De autowasspons moet u alleen met specifieke schoonmaakmiddelen voor de auto gebruiken. Zodat er geen vlekken ontstaan en de laklaag niet vervaagt of dof wordt.

AutoDoc: slim bestellen via de webshop

In onze webshop treft u een groot scala aan artikelen aan. Schaf u hier uw auto was sponzen aan en nog meer handige artikelen. De verkoopprijzen zijn al erg gunstig, maar met geregelde aanbiedingen bent u nog goedkoper uit. Daarnaast is er de mogelijkheid tot gratis verzending, waardoor u nog minder betaalt. Bestel nu via de webshop en bespaar direct met AutoDoc!

loader Even geduld, a.u.b....