Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Fabrikanten
5 Artikelen

Spiegels voor de dode hoek zorgen ervoor dat u veel meer zicht hebt, hierdoor kunt u kijken in de dode hoek, wat niet kan bij standaard spiegels. Dit door spullen zorgen voor een betere veiligheid en hierdoor kunt u het voertuig makkelijker manoeuvreren.

Typen spiegels voor de dode hoek

De catalogus van de producent toont deze typen:

  • Ronde modellen;
  • Halfronde modellen;
  • Ovale modellen;
  • Vierkante modellen, enz.

Ingedeeld op het soort bevestiging:

  •  Vastgemaakt door middel van dubbelzijdig tape of zuignappen. Dit soort modellen worden direct aan de binnenkant van de standaard spiegel geplakt. Deze kosten niet veel en is het grootste voordeel van dit model.
  •  Vastgemaakt door middel van beugels of een andere bevestiging. Men maakt deze bovenop of onder aan de standaard spiegel vast. Men kan de hoek van deze spiegel aanpassen aan de technische eigenschappen van het voertuig, de lengte van de chauffeur, enz.

U bent in staat online spiegels aan te schaffen, met of zonder frame. Talrijke producenten bieden sets aan die voorzien zijn van 2 spiegels, voor elke kant van de auto 1. Over het algemeen zijn dit soort spiegels universeel, men kan deze op een personenvoertuig maar ook op een motor installeren.

Adviezen bij het gebruiken van spiegels voor de dode hoek

  1. Voordat u een spiegel door middel van een zuignap of dubbelzijdig tape vastzet, moet u de ondergrond behandelen: schoonmaken, drogen en ontvetten door middel van een specifiek middel. Enkele producenten raden aan om het voertuig een paar uur niet te wassen na de montage.
  2. Men adviseert om de spiegel in de uiterste bovenhoek te installeren: hierdoor heeft u meer zicht.
  3. Na het installeren controleert u of alles goed vast zit, en dat de afstelling geen belemmering vormt voor de zijspiegel.
  4. Maak gebruik van een schoonmaakmiddel die specifiek voor glas is en niet schuurt bij het schoonmaken.

AutoDoc: handig online winkelen

Via de webshop van AutoDoc bent u in staat om spiegels voor de dode hoek aan te schaffen, dit neemt maar een paar minuten in beslag. Onze webshop heeft een vriendelijke gebruikersinterface, een makkelijke bestelmethode, met regelmaat aanbiedingen, een uitstekende klantenservice, lage verzendkosten en nog veel meer. Meld u aan als klant en zie zelf dat online winkelen goedkoop en comfortabel is!

loader Even geduld, a.u.b....