Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Selecteer categorie
Fabrikanten
120 Artikelen

Gevarendriehoeken voor wagens kunnen op de straat worden gezet als de auto betrokken is geweest bij een ongeluk, als de auto een mankement heeft of als zich een andere bijzondere situatie voordoet. Gevarendriehoeken fungeren als waarschuwing op afstand, zodat andere automobilisten zien dat er iets aan de hand is en ze kunnen anticiperen door eromheen te rijden. Gevarendriehoeken hebben een opvallend felle kleur en hebben reflectie- en oplichtende delen.

Typen gevarendriehoeken voor wagens

Naar fabricage grondstof:

  • Plastic. Deze artikelen zijn licht in gewicht. Daarnaast zullen ze niet roesten.
  • Metaal. Met deze gevarendriehoeken kunt u lang doen door de robuuste uitvoering, daarnaast staan ze een stuk steviger omdat ze zwaarder zijn.
  • Combinaties. Artikelen uitgevoerd met een plastic omhulsel en een ijzeren drager. Deze gevarendriehoeken zijn niet zo zwaar als een volledig ijzeren uitvoering, maar staat wel stevig.

Een aantal uitvoeringen hebben aan de rand een extra laag rubber of plastic. Dat zorgt ervoor dat het artikel langer meegaat, maar ook dat u zich minder snel zult snijden als u de driehoek gebruikt.

De catalogus biedt vaste en inklapbare gevarendriehoeken. De inklapbare modellen kunt u klein in elkaar schuiven en in de bijgeleverde verpakking bewaren. Deze pakketjes hebben weinig ruimte nodig en kunt u eenvoudig meenemen.

Producenten leveren uitvoeringen in verschillende maten en diverse manieren van plaatsen om ze op de straat te kunnen zetten. Over het algemeen zijn uitvoeringen met 2 of 4 steundelen het meest gangbaar. Er zijn ook modellen die maar een steundeel hebben en voorzien zijn van een solide plaatsing.

Advies bij het gebruik van gevarendriehoeken voor wagens

  1. Voordat u de gevarendriehoek neerzet, moet u voordat u uit de auto stapt uw veiligheidsvest aantrekken. De driehoek moet zo ver van de auto gezet worden als aangegeven staat in de instructies onder de verkeersreglementen. Mocht u ertoe in staat zijn, kunt u ook het 2e signaleringsartikel of signaleringslamp neerzetten, om te zorgen dat de plek van de noodsituatie nog beter zichtbaar is.
  2. Er is geen gerichte handleiding over waar u het artikel moet bewaren. Wij raden aan om het in de auto zelf op te bergen. Na een ongeluk is het goed mogelijk dat u niet makkelijk meer in de kofferbak kunt.

AutoDoc: slim bestellen via de webshop

Bent u van plan om gevarendriehoeken tegen een lage prijs aan te schaffen? De artikelen worden tegen lage verkoopprijzen verhandeld. Daarnaast zijn er geregeld aanbiedingen, waardoor u nog meer kunt uitsparen. Bestel nu via de webshop van Autodoc en schaf kwalitatieve artikelen aan voor lage prijzen.

loader Even geduld, a.u.b....