Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Fabrikanten
7 Artikelen

Koeltassen voor in de auto zijn uitstekend te gebruiken bij een picknick, of als u met de auto een lange tocht onderneemt. De tas zal de inhoud vers houden, daarnaast heeft u de mogelijkheid om medicijnen die koel moeten blijven mee te nemen. Ook kunt u een drankje koel houden en ervoor zorgen dat ze in de buurt liggen. Deze gebruiksvriendelijke tassen zijn goedkoop als je ze vergelijkt met standaard systemen om spullen te koelen.

Typen koeltassen voor in de auto

De catalogus van producenten tonen artikelen met een andere werking:

  • Thermische isolatie. Deze tassen zijn afgesloten, en de binnenkant is voorzien van een folie met een laag die reflecteert. Dit soort tassen kunnen spullen zo’n 12 uur lang gekoeld houden. Tevens zijn ze over het algemeen voorzien van koelelementen waardoor men de spullen nog langer koel kan houden. Thermische isolatie is nietduur maar is niet geschikt als de spullen voor een langere tijd moeten worden bewaard.
  • Genererend koud. Dit soort tassen moet men op de elektra van de auto aansluiten, over het algemeen via de sigarettenaansteker. Ze zijn in staat om verkoeling te bieden aan voedsel en drankjes, wat ze ideaal maakt voor als u lang op reis bent.

Om ze te vervoeren kunnen ze voorzien zijn van:

  • Handvatten;
  • Een in te stellen schouderband;
  • Wieltjes om gemakkelijk te kunnen verplaatsen.

U bent in staat om de accessoires online aan te schaffen in diverse inhoudsmaten: 9, 15, 30 liter en ga zo maar door. De producenten hebben tevens accessoires gemaakt met extra mogelijkheden. Zoals een zijvak voor bijvoorbeeld servetjes en andere kleine spulletjes.

Adviezen voor het gebruik van de koeltassen

  1. Volg de richtlijnen van de producent op voordat u de accessoire in gebruik neemt. Doe niet te veel in de tas om beschadigingen te voorkomen.
  2. Voedsel mag niet te lang in de tas zitten, controleer de houdbaarheid aangegeven door de producent.
  3. Maak de accessoire schoon na het gebruik door middel van een vochtig doekje of een spons en gebruik wat zeep. Agressieve middelen mogen niet gebruikt worden.
  4. Denk eraan dat de thermische isolatie ook vaak gebruikt kan worden om maaltijden die eerder zijn opgewarmd te bewaren. Er zal nagenoeg geen temperatuurschommeling optreden.

AutoDoc: slim bestellen via de webshop

Koeltassen en nog veel meer zijn hier aan te schaffen. Onze deskundigen van de klantenservice complementeren uw bestelling direct en versturen uw pakket zo snel mogelijk. Als u gebruik maakt van de vele aanbiedingen kunt u veel geld besparen. Kies voor de onlinewebshop van AutoDoc!

loader Even geduld, a.u.b....