Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Selecteer categorie
Fabrikanten
137 Artikelen

Doeken van microvezel voor ramen worden over het algemeen gemaakt van polyester met polyamide en voelen zacht aan. Omdat ze op een specifieke manier gemaakt zijn, kunnen ze veel vocht opnemen en zijn ze tevens geschikt om olie op te nemen zonder specifieke chemische stoffen te gebruiken. De doeken krassen niet, laten geen vlekken of stofjes achter en glippen niet weg.

Typen doeken van microvezel voor ramen

Gekeken naar de samenstelling van de stof, zijn ze in te delen in twee categorieën:

  • Ongeweven. Ze worden gemaakt door het samendrukken van de draden en voelen glad aan. De kosten zijn laag en in te zetten om oppervlakken van glas droog te maken of op te poetsen.
  • Geweven. Deze doeken hebben een structuur van frotté. Deze zijn voor algemeen gebruik, zoals schoonmaken met water, het absorberen van vloeistoffen en oppoetsen.

In catalogi kunt u artikelen aantreffen die van toepassing zijn op diverse componenten in de wagen, net zoals specifieke artikelen tegen condens op de ramen. De doeken tegen condens worden geïmpregneerd met een specifieke stof die het opbouwen van condens tegengaat.

Advies bij het gebruik van doeken van microvezel voor ramen

  1. Hanteer de artikelen zoals de producent aangeeft. Denk eraan dat enkele artikelen niet in combinatie met schoonmaakmiddelen aangewend worden.
  2. De artikelen kunt u handmatig wassen of in de wasmachine, met toevoeging van een klein beetje, niet agressief reinigingsmiddel: laag alkalisch wasmiddel of een middel voor gekleurde was. Het wordt afgeraden om bleek of wasverzachter in te zetten, dit kan de samenstelling van de stof aantasten.
  3. Het artikel kan in de wind of in de droger gedroogd worden. Het is beter om het artikel niet bij de kachel te drogen. Strijken wordt ten strengste afgeraden.

AutoDoc: slim bestellen via de webshop

Doeken van microvezel voor ramen aanschaffen kunt u vlot en goedkoop in onze webshop aanschaffen, net zoals diverse artikelen voor uw wagen. De prijskaartjes zullen u positief verrassen en de aanbiedingen die wij op veel artikelen hebben, besparen u nog meer geld. Vanwege de prettig te navigeren website en het handzame formulier voor bestellingen, is het mogelijk een geschikte order in een mum van tijd in de webshop af te ronden. Bestel nu bij AutoDoc, zodat u artikelen voor auto kunt aanschaffen tegen een voordelig tarief.

loader Even geduld, a.u.b....