Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Selecteer categorie
Fabrikanten
262 Artikelen

Smartphone en navigatiesysteem houders hebben als functie om de apparaten gemakkelijk te kunnen gebruiken onder het rijden, en zorgen er tevens voor dat ze niet op de grond kunnen vallen en op die manier stukgaan. De houder kan niet alleen het apparaat vastklemmen, maar ook deze in de juiste stand zetten zodat u het beter kunt zien.

Typen smartphone en navigatiesysteem houders

Ingedeeld op design, kunnen ze als volgt worden gemonteerd:

 • Tegen de voorruit. Deze modellen hebben een zuignap om te blijven zitten.
 • Op de ventilatiegaten. Dit design is voorzien van een klemmetje waarmee het blijft zitten.
 • Op het dashboard. De producenten hebben diverse montage mogelijkheden: een zuignap, klemmetjes of plakband.
 • Aan de hoofdsteun van de voorstoelen. Hiervoor heeft men boutjes nodig om vast te zetten. Hiermee kunnen mensen die achterin zitten lekker een filmpje kijken, muziek afspelen of andere dingen doen.
 • Aan het stuurwiel. Dit soort modellen hebben een speciale riem.
 • Aan de sigarettenaansteker. Hiermee kan worden opgeladen.

Men kan het apparaat vastmaken met:

 • Klemmetje. Over het algemeen kunnen ze grote spullen vasthouden, zoals een tablet.
 • Magneetjes. Deze soort ziet men vaak bij smartphone en navigatiesysteem houders omdat ze betrouwbaar lichte spullen vasthouden.
 • Een mechanisme met een veer, deze is in te stellen op het formaat van het apparaat. Hiermee zit het stevig vast.

Als men een accessoire uitkiest, moet men denken aan de extra functies; gebruiksgemak en de kosten bijvoorbeeld. Er bestaan apparaten die bijvoorbeeld de audio van een tablet of telefoon kunnen doorsturen naar het geluidssysteem van het voertuig.

Advies voor het gebruik

 1. Plaats het artikel op een manier dat het uw zicht niet hindert. Men mag ze niet in de buurt van airbags plaatsen. Let er ook op dat u de informatie goed kunt lezen. Let er goed op dat u de smartphone en navigatiesysteem houder op de goede plek monteert omdat de chauffeur er vaak naar kijkt.
 2. Let erop dat artikelen met een zuignap of plakband geplaatst moeten worden op een ondergrond die schoon en ontvet is.
 3. Lees de voorschriften van de producent over het onderhoud van het artikel. Er bestaan exemplaren die u niet mag wassen, maar sommige moet men juist vaak schoonmaken door middel van een natte lap, eventueel met wat zeep.

AutoDoc: slim winkelen in online webshop

Smartphone en navigatiesysteem houders ziet u in onze catalogus, daar worden ze voordelig aangeboden. Ze zijn vaak niet duur, zeker als ze in de aanbieding zijn. Voer vandaag nog uw bestelling uit en ervaar zelf dat online winkelen in de webshop van AutoDoc zeker de moeite waard is!

loader Even geduld, a.u.b....