Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Fabrikanten
5 Artikelen

Skizakken zijn zeer betrouwbaar om uw spullen bescherming te bieden, ze beschermen tegen mechanische beschadigingen of tegen viezigheid tijdens het vervoer. Hiermee kunt u uw sportspullen makkelijker mee nemen, en zorgt u ervoor dat er geen viezigheid of vocht van ski’s in de cabine lekt.

Type skitassen

Ingedeeld op materiaal

  • Textiel. Deze artikelen gaan erg lang mee en geven de ski’s prima bescherming, daarnaast kosten ze niet veel. In deze sectie zitten ook artikelen die waterdicht zijn en gemaakt zijn van polyester of nylon.
  • Leer. Dit soort kan goed tegen mechanische beschadigingen, daarnaast zien ze er fantastisch uit.
  • Plastic. Over het algemeen zijn ze betrouwbaar en kunnen er veel spullen in, ook zijn ze schokbestendig.

In de catalogus zien u artikelen die zowel voor vrouwen als voor mannen geschikt zijn; het verschil zit in het ontwerp. Voor mannen worden donkere kleuren gebruikt, voor vrouwen meer heldere kleuren.

Skizakken zijn er tevens in diverse maten, dit ligt aan de lengte van de spullen die u mee wilt nemen. Het bereik kan variëren van 1,65 meter tot 2,10 meter.

Ingedeeld op constructie eigenschappen:

  • Artikelen die zacht zijn en voorzien van harde stukken. Over het algemeen vervaardigd voor 1 stuks. Deze zijn licht en nemen niet veel ruimte in beslag.
  • Artikelen die voorzien zijn van inzetstukken die schokbestendig zijn. Er zit een zachte vulling in over de gehele lengte, of alleen bij de bevestigingen. De schokken worden geabsorbeerd, en op die manier blijft de inhoud veilig.
  • Een koffer die voorzien is van wieltjes om te verplaatsen. Hier kunnen vaak meerdere ski’s in. Er zijn koffers waarbij de sportspullen ook mee kunnen.

Diverse modellen zijn voorzien van extra onderdelen. U moet dan denken aan: brillenzakjes en handschoenzakjes, gaatjes om het water af te voeren, banden die reflecteren, riempjes om het artikel te verkleinen, en nog veel meer.

Adviezen bij het gebruik van de skizakken

  1. De artikelen zijn meer dan alleen voor vervoer in te zetten, bijvoorbeeld om de spullen op te slaan buiten het seizoen. U moet dan de bevestigingen een beetje op een kier laten, zodat er gelucht wordt.
  2. Pleeg onderhoud zoals de producent aangeeft. Artikelen van leer moet men schoonmaken door middel van een natte lap, maar artikelen van textiel kan men wassen. Andere modellen kan men gerust wassen.
  3. Men adviseert om het drogen van de skizakken te doen in een goed geventileerde ruimte of buiten. Ze moeten niet vol in de zon worden gezet, het artikel zou dan kunnen vervagen.

AutoDoc: slim winkelen in online webshop

Op zoek naar goedkope skizakken? AutoDoc heeft vele modellen voor zeer schappelijke prijzen. Tevens hebben we vaak aanbiedingen, waardoor u minder geld kwijt bent. Doe nu meteen een bestelling via onze online webshop en profiteer van de mooie prijzen.

loader Even geduld, a.u.b....