Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Fabrikanten
18 Artikelen

Beschermers voor spatborden kunnen worden ingezet bij herstelwerkzaamheden of het onderhouden van auto’s om de laklaag van bescherming te voorzien tegen olie, viezigheid of krassen en deukjes. De artikelen zijn eenvoudig te gebruiken, naast het gebruik in garages ook als u thuis aan de auto werkt.

Typen beschermers voor spatborden

In overzichten staan artikelen vervaardigd uit diverse grondstoffen. Over het algemeen omvatten deze:

  • Polypropyleen. Een waterafstotende stof die lang meegaat en tevens tegen wisselende temperaturen kan en tegen inwerking van chemische stoffen en olie kan.
  • Polyvinylchloride. Een veelgebruikte grondstof die lang meegaat en waarvan de resistentie tegen vocht en olie het meest kenmerkend is.

Verschillende ontwerpen hebben een zachte binnenkant om de spatborden vrij te waren tegen butsen, krasjes en verdere beschadigingen. Kijkend naar hoe de artikelen worden bevestigd, zien we de volgende mogelijkheden:

  • met geïntegreerde magneten;
  • met zuignapjes.

De uitvoering van de artikelen kan een rechthoek zijn of de vorm van het wiel is vrijgelaten. Dit laatste artikel kan een uitkomst zijn bij het werken aan de wielen.

Advies bij het werken met beschermers voor spatborden

  1. Maak de bescherming vast zoals beschreven door de producent. Een met magneten voorzien artikel zet men op het passende deel van de auto vast. Het artikel zet men vast door de zuignapjes op de carrosserie te duwen. Het zorgt dat de zuignapjes vastgezogen zitten wat een goede hechting geeft.
  2. Dit artikel hoeft niet apart onderhouden te worden. Vaak is het voldoende om ze voor het opbergen even schoon te maken met een schone lap.
  3. Als ze toch erg vuil zijn geworden, kunnen ze in sommige gevallen in de wasmachine gewassen worden. Kijk op het wasvoorschrift wat de producent heeft aangebracht.

AutoDoc: slim bestellen via de website

Maak een account aan bij AutoDoc zodat u voordelige artikelen van bekende fabrikanten kunt aanschaffen. Onze webshop levert een groot assortiment van kwalitatieve artikelen tegen voordelige prijzen. Veel artikelen hebben mooie aanbiedingen, waardoor u veel kunt besparen. Kijk op de aparte pagina van de webshop of informeer bij de deskundigen van de servicedienst als u meer informatie wenst. Bestel direct een levering via de website van beschermers voor spatborden, vloer- of kofferbakmatten of autohoezen om verdere artikelen te kopen voor de voordeligste prijzen.

loader Even geduld, a.u.b....