Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Selecteer categorie
Fabrikanten
86 Artikelen

In zitverhogers kunnen kinderen worden vervoerd, deze artikelen zijn erg populair. Er zit geen rugleuning aan vast, en worden direct in de kinderstoel of op de bank van de auto geplaatst. Hierdoor zit het kind hoger en op die manier is de gordel goed te gebruiken. De artikelen zijn niet erg groot, en kunnen zeer eenvoudig worden geplaatst. In de wetgeving van een land staat aangegeven welk gewicht, welke lengte en hoe oud het kind moet zijn om op een zitverhoger te zitten.

Typen zitverhogers

Ingedeeld op het materiaal

  • Artikelen die zijn vervaardigd van schuim kunststof zijn erg goedkoop en wegen niet veel, maar gaan niet erg lang mee.
  • Artikelen met een plastic omhulsel gaan langer mee en zijn wat veiliger. Ze wegen ook niet veel en hebben geen onderhoud nodig.
  • Zitverhogers die voorzien zijn van een metalen omhulsel wegen veel, maar gaan wel het langste mee en zijn zeer betrouwbaar.

Artikelen in de catalogus zijn ook anders qua formaat. Neem de juiste grootte die past bij het kind en die ook in de cabine van uw voertuig past. Een klein artikel is ideaal als het voertuig minder breed is, maar het kind mag niet klem komen te zitten, let daar goed op.

Tevens zijn ze verschillend op het gebied van hoe hoog de armleuning is. Als deze zeer hoog is, zal de gordel ook hoger zitten op het lichaam van het kind.

Adviezen voor het gebruik van zitverhogers

  1. Houd u zich aan de voorschriften bij de montage en gebruik van de artikelen.
  2. Monteer de zitverhoger achterin uw auto. U mag ze niet voorin plaatsen.
  3. Maak de artikelen goed schoon zoals de producent aangeeft. Over het algemeen kan een hoes die kan worden verwijderd, met de hand of in de wasmachine worden gewassen, gebruik een rustige stand. Onderdelen van kunststof of metaal kan men gewoon schoonwrijven met een natte lap.

AutoDoc: In onze online webshop van AutoDoc bent u in staat een zitverhoger en andere artikelen aan te schaffen. Neem contact op met onze deskundigen van de klantendienst als u hulp nodig heeft – ze staan graag voor u klaar en helpen u bij de keuze en kunnen u adviseren over aanbiedingen. Doe nu een aankoop in de webshop van AutoDoc of via onze mobiele app – erg handig en niet duur!

loader Even geduld, a.u.b....