Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg

Stuurknoppen

weergave
Fabrikanten
7 Artikelen

Stuurwielknop: Wat u dient te weten

Door middel van een stuurknop is het eenvoudig om te sturen als de ruimte klein is. Men is in staat om met 1 hand te sturen, wat zeker belangrijk is voor bestuurders van auto’s die niet de beschikking hebben over stuurbekrachtiging.

De stuurknoppen die te koop zijn

Ingedeeld op de bevestiging:

  • Klassieke modellen. Deze hebben een klem die met behulp van een schroef aangedraaid wordt en op die manier aan het stuur wordt vastgemaakt.
  • Moderne modellen. Deze zet men vast met behulp van een bevestiging en een zeskantige kop, en een klem voorzien van intern schroefdraad.
  • Dit soort hulpmiddelen kan men kantelen en men heeft de keuze uit diverse stijlen en ontwerpen.

    Kies een plek op het stuur die het meest gunstigste is als de wielen in de normale stand staan op 8 en 4 uur of op 10 en 2 uur, een andere optie is de bovenzijde van het stuur. Als u de knop hebt geplaatst, moet u goed controleren of deze goed blijft zitten. Om zo min mogelijk krassen te maken, moet u de meegeleverde afstandsbus gebruiken.

    Via onze online winkel bent u in staat om het enorme aanbod van stuurknoppen te bekijken, wij hanteren zeer scherpe prijzen. Maak gebruik van de kortingsacties. Een bestelling plaatsen duurt maar een paar minuten en wij verzenden meteen.

    loader Even geduld, a.u.b....