Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Fabrikanten
62 Artikelen

Bijna alle huisdieren gaan vrijelijk door de cabine bewegen, dit is niet goed voor de concentratie van de chauffeur. Vervoersboxen zijn dan de oplossing. Hierdoor blijven de dieren op een plek, en tevens is het een comfortabele en veilige plek voor de dieren. Op deze manier zijn de dieren beschermd tegen klappen, en daarnaast zal de bekleding van de auto niet vies worden en niet beschadigen.

Typen vervoersboxen

De catalogus van producenten tonen verschillende typen die anders zijn op het gebied van de gebruikte materialen. Onder de populairste bevinden zich:

  • Zachte vervoersboxen en rugtassen. Dit soort artikelen hebben vaak een frame, afgewerkt met een textiel dat ademt en lang meegaat, daarnaast een venster van gaas zodat het dier naar buiten kan kijken. Deze artikelen kan men op de achterbank bevestigen door middel van de autogordel, buiten de auto kan het gedragen worden door middel van een handvat. Dit soort artikelen zijn goed voor de wat kleinere dieren.
  • Kunststof kennels. Men kan dit soort artikelen in de cabine maar ook in de kofferbak zetten. Ze zijn eenvoudig schoon te maken, en vaak voorzien van een uitneembare waterbak. Enkele artikelen hebben wieltjes en een handvat.
  • Kooien van metaal. Dit soort heeft een hele goede ventilatie. Talrijke artikelen zijn zelfs geschikt om grote honden te vervoeren, dit komt omdat er een grote deur in zit. Artikelen van kunststof kosten minder, de artikelen van metaal gaan langer mee.

Adviezen voor het gebruik van de vervoersboxen

  1. Maak gebruik van een artikel dat past bij het formaat van uw dier. Over het algemeen zal de producent dit aangeven.
  2. Zorg ervoor dat de ventilatiegaten open zijn.
  3. De boxen moet u goed vastzetten gedurende het transport. Over het algemeen kan dit met de gewone autogordel, soms zitten er speciale bevestigingen aan de box.
  4. Blijf niet te lang doorrijden maar las af en toe een pauze in zodat het dier kan drinken en de benen strekken. Lucht de auto goed door.
  5. Maak de box regelmatig schoon zoals aangegeven door de producent. Over het algemeen kunnen de hoezen van textiel verwijderd worden en mogen ze in de wasmachine. Metalen en plastic boxen kan met schoon maken met een vochtige spons.

AutoDoc: slim bestellen via de website

Via onze webshop bent u in staat vervoersboxen en nog veel meer aan te schaffen voor een mooie prijs. Door de vele aanbiedingen kunt u veel geld besparen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de deskundigen van de klantenservice via online chatten of telefoon. Meld u aan via de webshop of de mobiele app zodat u steeds weet welke aanbiedingen actief zijn.

loader Even geduld, a.u.b....