Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg

Versnellingspookhoes

weergave
Selecteer categorie
Fabrikanten
582 Artikelen

Versnellingspookhoes: Wat u dient te weten

Een hoes voor de versnellingspook zorgt ervoor dat er geen viezigheid en vocht ophoopt, waardoor de pook langer goed blijft. Tevens ziet de binnenkant van de auto er mooier uit.

Hoezen voor de versnellingspook die verkrijgbaar zijn

De verschillen kunnen zijn:

  • Materiaal. De modellen zijn gemaakt van leer, nepleer, Alcantara of rubber. Hoe snel het onderdeel slijt ligt aan het materiaal. De materialen die lang meegaan zijn Alcantara en leer. Nepleer heeft het meeste last van slijtage.
  • De manier van bevestigen. Om dit onderdeel te bevestigen, kan er gebruik zijn gemaakt van een touw, een kliksysteem en soms boutjes.
  • Uitvoering. Over het algemeen worden de hoezen geleverd in kleuren die neutraal zijn, zoals grijs, zwart, beige en ga zo maar door. Ze zijn te stikken met een ander kleurtje of ze zijn te combineren met andere onderdelen van de auto. Hoezen van leer hebben vaak gaatjes.
  • Vorm. Bijna alle hoezen hebben een zakvormig design die breder is aan de onderkant en smaller aan de bovenkant. Tevens bestaan er modellen met plooien, deze zijn flink goedkoper en makkelijk te onderhouden.
  • Inhoud van de verpakking. Meestal zit er in de verpakking het onderdeel en de bevestigingen. Sommige modellen hebben tevens een knop voor op de pook.

Adviezen over het gebruik van de hoezen van versnellingspoken

  • Om het product langer mee te laten gaan, moet deze worden schoongemaakt met een natte spons. Vlekken die lastig te verwijderen zijn, moet u reinigen met een speciaal middel, dit is meestal geschikt voor Alcantara of stof. Daarna moet u de hoes droogwrijven.
  • Maak geen gebruik van bijtende stoffen of pasta’s die schuren, omdat deze de hoes kunnen beschadigen.
  • Als u de montage gereed hebt, kijk dan of de hoes geen problemen oplevert bij het schakelen. Daarnaast moet u met regelmaat controleren of alles nog goed bevestigd zit, want als er stof en vocht binnenkomt, kan de hendel gaan klemmen of kan deze speling krijgen.

AUTODOC: eenvoudig winkelen online

Via onze online winkel treft u hoezen voor de versnellingspook voor zeer scherpe prijzen. U treft in het aanbod vele artikelen voor bijna alle merken en modellen, u kunt er dus altijd 1 vinden die bij uw auto past. Onze mensen van de klantendienst kunnen u alles vertellen over de onderdelen en voeren graag de bestelling voor u uit.

loader Even geduld, a.u.b....