Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Fabrikanten
28 Artikelen

Zemen om de wagen te onderhouden en de kunstzemen halen viezigheid weg en poetsen vlakken zeer goed en laten geen stofjes of krasjes achter. Artikelen van dit materiaal zet men vaak in bij het schoonmaken van de laklaag, de ramen en componenten aan de binnenkant.

Typen zemen om de wagen te onderhouden

Gekeken naar de grondstof zijn er deze artikelen:

  • Natuurzeem. Om te poetsen zijn deze ideaal, ze vertonen geen strepen na het poetsen. Ze zijn vrij duur, maar gaan heel lang mee.
  • Kunstzeem. De kunstzeem neemt goed water op en wordt dan ook veelvuldig gebruikt om delen droog te maken, ook na een wasbeurt. De opname verschilt per artikel. Meestal zijn de minst dure modellen ook degene die het minst water opnemen. De goedkopere versies gaan ook beduidend minder lang mee

De zemen worden geleverd als vierkant of rechthoek. Soms zijn er modellen gemaakt als een handschoen. Deze artikelen trekt u aan, waardoor deze eenvoudig te gebruiken zijn.

Advies bij het gebruik van zemen om de wagen te onderhouden

  1. Om de zemen schoon te maken, kunt u beter geen sterke producten gebruiken, zoals benzine en chloride.  Beter is om een zacht zeepsopje toe te passen.
  2. De zemen mogen niet in de zon drogen of nabij een kachel.
  3. Houdt de instructies van de producent aan als u de zeem opbergt in verband met bijzonderheden. Een aantal artikelen bergt u onder andere vochtig in een koker op.

AutoDoc: slim bestellen via de webshop

In onze webshop treft u een groot scala aan artikelen voor uw wagen aan. Wij presenteren u graag zemen om de wagen te onderhouden, om aan te schaffen. Werp regelmatig een blik op ons AutoDoc register om de mogelijkheid te hebben te besparen, omdat wij geregeld hoogstaande artikelen in de aanbieding hebben. Maak de keuze voor goedkoper winkelen in de webshop!

loader Even geduld, a.u.b....