Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg

Afdichtmiddelen motorblok

weergave
Selecteer categorie
Fabrikanten
253 Artikelen

Afdichtmiddelen motorblok: Wat u dient te weten

Afdichtproducten voor het motorsysteem en pakkingen voorkomen lekkages van functievloeistoffen bij connecties van het ventieldeksel, de carterpan, de leidingen en overige bestanddelen. Een opvallend kenmerk van deze composities is de hoge resistentie tegen hitte en schadelijke elementen in antivriesmiddel, olie voor de motor en brandstoffen.

Welke varianten hitteresistente afdichtproducten zijn er voor het motorsysteem en pakkingen

Op basis van opbouw:

  • Vloeibare middelen. Deze doet u direct bij de olie of het antivriesmiddel. Ze zorgen voor het herstel van de dichtheid van koppelingen en bestanddelen in het motorsysteem of de koeling.
  • Pastamiddelen. Deze worden direct op connecties of oppervlaktes van bestanddelen gesmeerd. Deze worden vaak aangewend zodat pakkingen op blijven zitten, of voor het verversen van deze bestanddelen.

Op basis van compositie:

  • Silicone middelen. Deze worden hard als ze in contact komen met vocht in de lucht. Ze passen bij units die te maken krijgen met een hoog pressiegehalte.
  • Anaerobe middelen. Deze worden hard als er geen lucht is. De afdichtproducten worden aangewend voor de verbinding tussen delen van metaal.

Bijzonderheden van de aanwending en het kiezen van de ideale warmtebestendige afdichtproducten voor het motorsysteem en pakkingen

  1. Kijk goed naar de aanwijzingen van de producent van het afdichtproduct. De procedure voor het gebruik verschilt voor artikelen van uiteenlopende labels.
  2. Het werk moet gedaan worden als het motorsysteem uit is, om te zorgen dat u zich niet verwondt.
  3. U moet het motorsysteem aanzetten als de vloeistoffen toegevoegd zijn een het smeersysteem of de koeling, en deze dan even aan laten in stationaire stand.
  4. Om onderdelen beter te verbinden, moeten automiddelen in pastavorm op een schone oppervlakte zonder vet worden gesmeerd.
  5. Voor u het middel gebruikt, moet u oude restanten weghalen.
  6. Het is niet verstandig om schuurmiddelen aan te wenden voor het schoonmaken van de oppervlaktes, anders kunnen er krassen verschijnen.

AutoDoc: praktisch shoppen via internet

U kunt afdichtproducten voor het motorsysteem en pakkingen aanschaffen in onze webshop. Met dank aan het grote productaanbod van vooraanstaande producenten, vindt u met gemak alles wat u wilt gebruiken. En met de makkelijke zoekfunctie heeft u dit zo gedaan. Onze professionals zorgen dat de producten binnen 24 uur klaar zijn voor bezorging, en u zult deze snel in huis hebben.

loader Even geduld, a.u.b....