Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg

Lijmen autoglas & voorruit

weergave
Selecteer categorie
Fabrikanten
59 Artikelen

Lijmen autoglas & voorruit: Wat u dient te weten

Plakmiddel voor glas van uw auto & voorramen moet weerstand kunnen bieden tegen de invloed van vloeistof, directe zon en temperatuurwisselingen. Dit middel wordt aangewend voor het verhelpen van lichte schade (sterretjes en kleine scheuren) op de oppervlakte van het materiaal. Hiermee kunnen de glazen elementen ook geïnstalleerd worden, net als optische bestanddelen in het omhulsel van de spiegels aan de zijkant. Gebruik het middel ook bij reparaties aan units van de verlichting.

Varianten plakmiddel voor autobeglazing & voorraam

  • Voor montagewerkzaamheden. Deze zijn geschikt voor de bevestiging van ramen in raamopeningen. Deze middelen zijn zeer elastisch, zetten de onderdelen goed vast, en kunnen tegen trillingen. Meestal worden deze gebaseerd op polyurethaan. Ze worden hard door luchtvochtigheid, of door een activator, twee tot zes uur na gebruik.
  • Voor reparaties. Hiermee wordt glas weer glad en vlak, en doorzichtig als het droog is. Deze middelen blijven werkzaam bij contact met vloeistof of directe zon. Ze zijn meestal gebaseerd op acrylelementen. Deze worden hard bij het verdampen van oplossingsmiddelen of door UV-verlichting. De uitharding kan lang duren, soms zelfs 72 uur. Dit soort automiddelen kunnen geringe scheuren tot 100 mm lang verhelpen. U moet het element vernieuwen als de beschadiging serieuzer is.

Gebruikstips voor plakmiddel voor autobeglazing & voorramen

  1. Wij raden aan deze werkzaamheden te laten doen door professionals: het is moeilijk, en er zijn ook bijzondere middelen en ervaring nodig.
  2. Voor u het plakmiddel gebruikt, moet u de rand van het glas en de rand van de portieropeneing of de ruitopeningen schoonmaken.
  3. Het gebruiken van het middel en het monteren moet vrij snel gaan, voor het middel kan uitharden.
  4. Ook reparaties van kleine scheuren moet u laten doen door specialisten. Hier zijn ook bijzondere middelen en ervaring voor nodig, en de mogelijkheid is niet ten alle tijden aanwezig.

AutoDoc: praktisch shoppen via internet

De webshop AutoDoc heeft niet alleen prijzen, maar ook een goede klantenservice. Onze professionals staan altijd voor u klaar. Ze helpen u bij het kiezen van een artikel of het bestelproces, en vertellen u alles over recente aanbiedingen en kortingsacties. Met onze app voor uw smartphone kunt u altijd en overal plakmiddel voor autobeglazing & voorramen aanschaffen. Door onze efficiënte logistiek heeft u alles snel in huis.

loader Even geduld, a.u.b....