0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg

Goodyear Personenwagen Banden

Kies uit 700 hoogwaardige Goodyear banden!
Resultaten per pagina: 20

Banden van Goodyear voor personenwagens worden geproduceerd door de Goodyear Tire & Rubber Company uit Amerika. De firma heeft productievestigingen in Afrika, Europa, Azië, en de Verenigde Staten.

Vier feiten over de fabrikant

 1. Oprichter Frank A. Seiberling startte dit bedrijf in het jaar 1898.
 2. De jaarlijkse verkoopcijfers van Goodyear liggen boven de vijftien miljard Amerikaanse dollars.
 3. De banden van Goodyear maken onderdeel uit van het hoogste prijssegment.
 4. Goodyear werd vijf jaar achter elkaar uitgeroepen tot “Top Employers Europe”. Het Top Employers Institute uit Nederland reikt deze prijs uit aan bedrijven waar het management van het personeel efficiënt wordt uitgevoerd.

Soorten banden van Goodyear voor personenwagens

 • Eagle F1 Asymmetric. Dit type band is bedoeld voor gebruik in de zomer. Door de ActiveBraking-technologie toe te passen, beschikt het ook over een groter contactvlak met het wegdek wanneer er geremd wordt.
 • Eagle F1 Asymmetric 3. Dit type band is licht en bedoeld voor de zomer, en het gebruik ervan leidt tot een lager verbruik van brandstof. 
 • Vector 4Seasons Gen-1. Dit type band biedt een goede grip, omdat het de druk zeer gelijkmatig over het oppervlak verdeelt.
 • Vector 4Seasons Gen-2. Voor dit type band wordt de unieke SmartTRED-technologie toegepast. Dit zorgt ervoor dat, op basis van het weer, bepaalde blokken op het loopvlak wel of niet gebruikt worden.
 • Ultragrip. Dit zijn de banden van Goodyear voor personenwagens die geschikt zijn voor gebruik tijdens de winter. Er bestaan de volgende uitvoeringen van:
  • Performance. Dankzij de hydrodynamiek van de groeven van dit type band wordt water beter afgevoerd, het risico op watergladheid verlaagd, en de grip op smeltende sneeuw verbeterd.
  • Performance 2. Dit type band kan goed tegen extreme kou. Dankzij de toepassing van Adaptive SipeGrip-technologie biedt het een betere grip en hogere efficiëntie van de remmen wanneer er op besneeuwde of bevroren ondergronden wordt gereden.
  • 8 Performance. Dit type band heeft een rand in de vorm van zaagtanden teneinde het voertuig beter bestuurbaar te maken op besneeuwde ondergronden.
  • UltraGrip 8. Dit type band heeft een groter contactvlak met het wegdek, waardoor het voertuig wendbaarder wordt op gladde ondergronden.
  • UltraGrip 9. De remafstand is korter, dankzij de 3D BIS-technologie. Het loopvlak is ook zeer resistent tegen slijtage.
  • 9NCG. Het contactvlak is groter, omdat er geen centrale groef voor de afvoer aanwezig is.
 • EfficientGrip. Deze band is bedoeld voor gebruik in de zomer en heeft een lage rolweerstand. Zowel het verbruik van de brandstof als de uitstoot van koolstofdioxide worden erdoor verminderd.
 • EfficientGrip Performance. Deze lijn bevat zomerbanden van Goodyear voor personenwagens die de grip van de wagen op natte wegen aanzienlijk bevordert.
 • EfficientGrip Compact. Dit type band is bedoeld voor gebruik in de zomer. Het bezit onder andere blokken met verhoogde randen en brede dubbele insnijdingen. Het specifieke design zorgt voor een snelle afvoer van water en een betere prestatie van de remmen op natte wegen.
 • Excellence. Dit type band is een zomerband. Het veroorzaakt weinig lawaai en zorgt voor een vlotte rit.

Autodoc.be: de grote online shop voor banden voor personenwagens

Winkelt u het liefst wanneer er aanbiedingen actief zijn? Kom dan langs op de website van Autodoc.be. Om onze klanten te helpen nog meer geld te besparen op hun nieuwe banden van Goodyear organiseren we met grote regelmaat aanbiedingen. Ons assortiment is zeer uitgebreid, onze prijzen zijn heel aantrekkelijk, onze klantendienst is professioneel, en onze bezorgdienst is razendsnel.

loader Even geduld, a.u.b....