Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Selecteer categorie
Fabrikanten
27 Artikelen

Drijvers voor lagers en keerringen kunnen worden ingezet bij het vastzetten en losmaken van diverse componenten in de wagen: afsluitringen, lagers, keerringen en verdere verwisselbare componenten die vastzitten in de gemonteerde plek. Door middel van de keerring en drijvers voor lagers wordt ervoor gezorgd dat elementen schuin worden getrokken, vast komen te zitten of aantasten en ook de fabricage plek wordt behoed tegen deformeren. Het model van dit artikel vormt zich naar de component om zo een gelijke krachtsdistributie te verzekeren over het hele oppervlak.

Welke typen keerring en drijvers voor lagers zijn verkrijgbaar

Naar fabricage stof:

  • Metaal. Ze gaan lang mee en zijn prima toe te passen op elementen die vast gemonteerd zijn, als keerringen.
  • Plastic. Ze zijn licht van gewicht en kunnen niet roesten. Meestal worden ze ingezet om tandwielen en riemschijven los te maken, net als voor voor lagers en afsluitingen.

Buiten dat zijn deze artikelen anders in doorsnede, hoogte en breedte van de zijkanten. Gedurende de werking, dient u iedere keer na te denken over deze functies, omdat een verkeerd ingezette drijver beschadigingen kan aanbrengen aan de gloednieuwe component.

Advies bij het toepassen van drijvers voor lagers en keerringen

Lees de aanbevelingen van de producent goed door, voordat u het element in gebruik neemt. Wees er zeker van de doorsnede van het artikel hetzelfde is als de maat van het los te maken component.

De plek waar geplaatst gaat worden dient schoongemaakt te zijn en als het kan licht opgeschuurd te worden. Om makkelijk te kunnen monteren wordt het advies gegeven om de component te voorzien van een specifiek smeermiddel. Er wordt aangeraden om het smeermiddel van de bovenkant van de component te verwijderen.

Gedurende het karwei moet u erop letten dat het artikel in zijn geheel is vastgezet over de gemonteerde of gedemonteerde component. Indien u hier niet op let kan het uit vorm raken.

Als het karwei gedaan is, moet u het artikel goed schoonmaken. Het is een goed idee om het artikel in een gereedschapskoffer op te bergen. Op deze manier grijpt u niet mis.

AutoDoc: slim bestellen via de webshop

Via het overzicht van onze webshop treft u een breed scala aan van kwalitatieve, voordelige artikelen om auto’s te herstellen en in goede conditie te houden. Door gebruik van deze artikelen tijdens een klus kunt u makkelijk handig en vlot werken. De slimme zoekprocedure zorgt ervoor dat u de benodigde componenten in een mum van tijd vindt. De deskundigen van onze ondersteuningsdienst staan klaar om antwoord te geven op uw vragen bij het kiezen van een component of als u een bestelling doet.

loader Even geduld, a.u.b....