Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Fabrikanten
2 Artikelen

Borstels om af te stoffen worden ingezet om allerlei onderdelen aan de binnenkant en de buitenkant van de auto schoon te maken. Met deze borstels is het een klein klusje om eenvoudig en zonder beschadigingen stof af te nemen. Ze kunnen zelfs op lastig te bereiken plekken komen, die bij het wassen in een wasstraat nog wel eens vergeten worden. Een aantal uitvoeringen kunnen ook ingezet worden om kit, vernis of soortgelijke producten

Wat voor typen afstofborstels zijn er

Naar gebruikswijze, zijn de producten in de overzichten onderverdeeld in hulpmiddelen voor

  • Componenten van het koetswerk. Waar deze borstels veel voor ingezet worden is het schoonmaken van het gebied rond het merkplaatje bij de grille of de voorkant van de auto, de lichten, de portieren etcetera.
  • Motorcompartiment. Deze borstels halen prima de vervuilingen rond het motorblok weg.
  • Passagiersgedeelte. De borstels kunnen prima worden ingezet om roosters voor de ventilatie, afwerkingen bij de versnellingspook en handrem, de radio in de auto en de knopjes van de airco schoon te maken.

De artikelen kunnen een rechte of gebogen steel hebben. Buiten dat kunnen de breedte maten, de haarlengte en de maat van het handvat ook anders zijn. Als grondstof voor de borstelharen, wordt microvezel, plastic, nylon of andere grondstoffen gebruikt.

Advies bij het inzetten van borstels om af te stoffen

Gebruik de borstels waar ze voor bedoeld zijn en zoals de producent aangeeft. Producten gemaakt uit microvezels zijn heel goed in te zetten voor glazen platen, waar plastic producten prima werken op banden.

Druk niet te hard bij het inzetten van de borstels, zodat u het onderdeel waar u op werkt geen schade oploopt. Overweegt u om een borstel te hanteren om een chemische substantie voor wagens mee in te smeren, wees er dan zeker van dat de borstel hier tegen kan. Een aantal uitvoeringen zijn niet geschikt om samen met diverse chemische substanties te gebruiken.

AutoDoc: makkelijk aanschaffen via de webshop

Is het uw mening dat kopen via een website tijdrovend en duur is? AutoDoc bewijst u eenvoudig dat dat niet zo is. Via onze webshop is het mogelijk voordelig en vlot borstels om af te stoffen, scharen om blik te knippen, afbreekmesjes, elektrische scharen en verder handige artikelen aan te schaffen. De goed te navigeren webpagina en de doeltreffende app staan voor u klaar: wat u nodig heeft, zult u snel vinden. Onze tarieven zijn laag voor elk artikel en we hebben geregeld aanbiedingen. Meld u nu aan – wij zorgen ervoor dat u niet veel tijd kwijt bent en op de kosten zult besparen.

loader Even geduld, a.u.b....