Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Selecteer categorie
Fabrikanten
156 Artikelen

Gereedschap die u kunt gebruiken om elektrische terminals te verwijderen zijn heel belangrijk bij koplampen, de sensoren voor het koelmiddel en vele andere elementen, zodat u deze kunt demonteren. Het werkende gedeelte is een tip van metaal die men in de terminal doet. Hierdoor worden de kabels verbonden zonder dat ze stukgaan.

Wat voor typen gereedschap die u kunt gebruiken om elektrische terminals te verwijderen is er?

In te delen op de kenmerken:

  • Formaat;
  • Vorm (rond of plat);
  • Design (enkel of dubbel).

Afgezien van het solide gereedschap, zijn er ook versies te bestellen met een uitschuifbare of verwisselbare werkende gedeelten. De tip is over het algemeen gemaakt van chroom-vanadium staal, het handvat is er in de volgende materialen:

  • Rubber;
  • Kunststof.

Tevens bent u in staat om online niet alleen een los onderdeel aan te schaffen, maar ook een complete set. Deze zijn dan wel duurder, maar u kunt meteen meerdere elektrische onderdelen demonteren. Een set bestaat over het algemeen uit 12 tot 24 onderdelen.

Adviezen voor de ingebruikname van gereedschap die u kunt gebruiken om elektrische terminals te verwijderen

Eer u begint moet u de kabels van de auto losmaken van de accu. Haal de negatieve pool los van de accu. Het deel wat het werk doet bij het apparaat moet passen bij de kenmerken van het onderdeel. Als de kabel vast gesoldeerd zit, kunt u deze door middel van een kniptang losmaken.

Zet niet te veel kracht: dit levert een beschadiging op aan het onderdeel en het gereedschap. Berg het apparaat op de juiste manier op: spullen gaan roesten in een vochtige omgeving. Om die reden moet de ruimte droog zijn en ventileren.

AutoDoc: slim online inkopen doen

U bent op deze plek in staat gereedschap die u kunt gebruiken om elektrische terminals te verwijderen aan te schaffen, samen met vele andere onderdelen. Ontdek onze aanbiedingen bij de deskundigen van onze klantenservice. U zult zien dat enkele artikelen in het assortiment AutoDoc nog goedkoper zijn. Voer vandaag nog de bestelling uit via de webshop en via de mobiele app, en u bespaart vandaag nog veel geld!

loader Even geduld, a.u.b....