Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg

Inschrijven
IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Voer uw e-mail in om ons laatste nieuws en tips te ontvangen:

Populaire auto-onderdelen
Tips
Beter rijden tijdens de wintermaanden

Chauffers moeten tijdens de wintermaanden extra goed opletten. Door ook maar enkele seconden niet naar de weg te kijken, kan er een ongeluk worden veroorzaakt. Wij vertellen u graag wat de gevaren zijn van het rijden tijdens de wintermaanden en hoe u gevaarlijke situaties kan voorkomen.

Lees meer
Uw wagen voorbereiden op het winterseizoen: tips van specialisten

Zowel het voertuig als de systemen die het bezit moeten speciaal onderhouden worden tijdens de wintermaanden. De zware belasting waar veel systemen en onderdelen mee te maken krijgen, kunnen leiden tot plotse defecten. Om deze reden vertellen wij u graag hoe u uw voertuig het best winterklaar kan maken.

Lees meer
Nieuws
Woordenboek
VCDi

Dit is een innovatieve motor de beschikt over een turbolader. Wat eraan opvalt is het Common Rail-systeem met de directe injectie van brandstof. De meeste modellen van Chevrolet maken gebruik van deze motor.

Lees meer
TID, TTiD

Het Zweedse Saab Automobile AB heeft twee motoren ontwikkeld die op diesel lopen, namelijk de Turbo Injection Diesel (TiD) en de Twin-Turbo Injection Diesel (TTiD), en beide beschikken over een turbolader en een Common Rail-systeem met een directe injectie van brandstof.

Lees meer
Diagnostiek
Oververhitte remschijven: aanwijzingen, redenen en probleemoplossing

Oververhitting is één van de meest voorkomende remschijfproblemen. Zodra de schijven de kritieke waarden bereiken kan de voering van de rem op de schijf beginnen te glijden, waardoor het remsysteem minder efficiënt wordt.

Lees meer