Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Selecteer categorie
Fabrikanten
6 Artikelen

Als een zware kwaliteit zwenkwiel schade heeft, is het mogelijk een nieuwe aan te schaffen en het zelf te verwisselen. Het voorkomt dat u een andere gereedschapskar dient te kopen voor een hoog tarief. Het reservewiel kan om zijn middelpunt ronddraaien door het ingebouwde lager, wat ervoor zorgt dat de gereedschapskar eenvoudig te verplaatsen is op de werkvloer.

Wat voor typen zware kwaliteit zwenkwielen zijn er

De toebehoren zijn anders om een aantal functies, waaronder:

 • Uitvoering. Over het algemeen bestaan de wielen uit een velgje en een band in diverse grondstoffen. Deel 1 is het hoofdbestanddeel, deel twee bevindt zich op de grond waarop het wiel staat en rolt. Buiten dat zijn er tevens solide uitvoeringen die uit een grondstof zijn vervaardigd.
 • Hoeveelheid belasting. Een wiel kan gemaakt zijn voor onder andere 200, 400, 1000 kilo.
 • Grondstof. Om de wielen te fabriceren zet met polyamide, aluminium, staal of polypropyleen in. De bandjes bestaan mogelijk uit fenolhars, rubber of polyurethaan. De montagebeugels om de wielen aan de kar vast te maken, bestaan uit geharde kunststof of staal. Delen van metaal hebben bijvoorbeeld een verflaag of zijn verzinkt.
 • Doorsnede. Een bredere maat kan meer gewicht van de gereedschapskar dragen.
 • Bedrijfstemperatuur. Als het component aan deze eis voldoet, kan men de artikelen onderverdelen in de hierna genoemde categorieën in de overzichten:
  • Alleen binnen in te zetten;
  • Kan zowel binnen en buiten ingezet worden;
  • Kan zeer hoge of lage temperatuurswisselingen aan.

Advies bij het inzetten van zware kwaliteit zwenkwielen

De artikelen moeten bevestigd worden op de manier die de producent van de gereedschapskar aangeeft. U moet er zeker van zijn dat de draaiing van de as in de verticale lengte ligt. Monteer zwenkwielen van een gelijke categorie.

Het wordt niet geadviseerd om de aangegeven maximale belasting die de producent aangeeft te boven te gaan. Kijk de wielen geregeld na of er schade is. Indien beschadigd, dient u het te vervangen. Ook moet u er rekening mee houden dat u de lagers met regelmaat invet.

AutoDoc: makkelijk aanschaffen via de webshop

Gaat u zware kwaliteit zwenkwielen via de website aanschaffen? Kom langs bij AutoDoc! Het aanschaffen van al uw benodigdheden om auto’s te herstellen of voor uw werkplek is nu veel eenvoudiger, omdat wij nu tevens een app hebben ontwikkeld. Download de app en een groot assortiment met voordelige tarieven zijn binnen handbereik! Profiteer nu en maak gebruik van diverse aanbiedingen via de uitgebreide webshop.

loader Even geduld, a.u.b....