Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Fabrikanten
4 Artikelen

Bouwemmers worden ingezet als mengbak om dingen te vermengen als verf, plamuur, afdichtingen, lijm of grondverf. Goed in te zetten om mengsels of basisproducten voor korte tijd te bewaren. Waar ze tevens uitstekend geschikt voor zijn is voor schoonmaken nadat een reparatie karwei is afgerond

Wat voor typen bouwemmers zijn er

Naar fabricage materiaal:

  • Metalen. Dit soort emmers gaan heel lang mee en zijn niet snel onderhevig aan slijtage. Toe te passen bij het vervoeren van brandbare artikelen. Ze zijn ook niet vatbaar voor schommelingen in temperatuur. Ook kunnen ze tegen een stootje. Dit type bouwemmers hebben wel een hoger gewicht.
  • Plastic. Licht in gewicht. Voordelig. Er kan een schenktuit zijn aangebracht om vloeibare stoffen eenvoudiger uit de emmer te krijgen. Vaak geschikt om te gebruiken voor aantastende producten.
  • Rubber-kunststof. Ze hebben flexibele eigenschappen en zijn daardoor bestand tegen stoten en temperatuurschommelingen.

De emmers hebben diverse eigenschappen. Er kunnen extra aanvullingen zijn aangebracht, bijvoorbeeld:

  • Deksel. Zodat wat in de emmer zit niet uitdroogt of vies wordt.
  • Met wieltjes. Om de emmer eenvoudig te vervoeren.
  • Borstelrollen. Zodat viezigheid gemakkelijk van werktuigen is te halen.

In een aantal producten zijn maten aangegeven, zodat men kan zien hoeveel van de componenten wordt gebruikt gedurende het mixen.

Advies bij het inzetten bouwemmers

Het wordt afgeraden om de emmers voor iets anders te gebruiken dan wat de bedoeling is, bijvoorbeeld voor het bewaren of vervoeren van voedsel of water om te drinken. Het wordt afgeraden om een emmer in te zetten voor zowel het vervoeren van drinkwater en het mixen van chemische stoffen.

Als het karwei is gedaan, moet u de bouwemmer goed schoonmaken. Zorg ervoor dat er geen restjes achterblijven die snel drogen van bijvoorbeeld plamuur.

Ga na of de grondstof van het artikel past bij de agressieve ingrediënten van de mixtuur die u in de emmer wilt maken. Het is niet toegestaan om aantastende schoonmaakmiddelen in te zetten om de emmer schoon te maken, behalve als de producent daar melding van maakt.

Zorg dat emmers van kunststof of rubber-kunststof niet in vrieskou of naast verwarmingen gebruikt worden. Dit kan er voor zorgen dat ze uit model raken of barsten.

AutoDoc: makkelijk aanschaffen via de webshop

Via de webshop is het mogelijk om bouwemmers en verdere gereedschappen tegen een laag bedrag aan te schaffen. Wij hebben een uitgebreide reeks in chemische stoffen, toebehoren en werktuigen om auto’s te herstellen. Bij ons kost bespaart u niet alleen op de kosten, maar tevens op de tijdsduur: om een artikel aan te schaffen, hoeft u alleen via internet de lijst in te vullen, of een deskundige te raadplegen. Uw bestellingen versturen wij direct.

loader Even geduld, a.u.b....