Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Selecteer categorie
Fabrikanten
31 Artikelen

Schijven om te slijpen zorgen voor een betere functionaliteit bij uitrusting. Met dit soort spullen is men in staat om gereedschap de slijpen, oppervlaktes te polijsten en schuren, en metaal te snijden.

Wat voor typen schijven om te slijpen zijn er?

Ingedeeld op het doel:

  • Snijden. Het werkende deel van dit soort schijven is een snijrand (vlak). Het is de bedoeling om kleine onderdelen van metaal doormidden te snijden.
  • Schuren. Dit soort heeft de vorm van een metalen borstel in een schijfvorm met een gegolfde of gedraaide draad. Men kan ze perfect gebruiken om de verf van een auto af te halen.
  • Afbramen. Dit soort is voorzien van een schurend gedeelte. Hiermee kan men gemakkelijk onvolkomenheden van onderdelen halen. Bijvoorbeeld lasnaden schoonmaken.
  • Polijsten. Deze zijn vervaardigd van vilt of een ander zacht materiaal. Wordt ingezet bij de afwerking. Hiermee zien de onderdelen van een auto er mooi en glimmend uit. Men kan de verf hiermee laten schitteren.
  • Slijpen. Wordt gebruikt voor het voorbehandelen van metalen oppervlakken. Men zet ze tevens in om de bladen van diverse apparatuur te slijpen.

Adviezen voor de ingebruikname van schijven om te slijpen

Men mag alleen schijven inzetten die het formaat hebben die de producent opgeeft. Als de diameter niet klopt, kan dit tot een blessure leiden. Tevens moet u goed kijken of ze passen bij het te behandelen oppervlak.

Maak gebruik van uitrusting om uzelf te beschermen: een bril, handschoenen en een masker.

Zorg ervoor dat onderdelen die geverfd zijn en verwisselbare plastic onderdelen niet warm worden als u gaat polijsten. Hierdoor zou de kleur en de verfstructuur kunnen wijzigen, of de plastic onderdelen kunnen gaan samensmelten.

AutoDoc: slim online aankopen doen

Machines om te slijpen zijn erg handig. Zeker als u vele opzetstukken bezit. Wij adviseren om een set met schijven om te slijpen aan te schaffen, waardoor u altijd uit de voeten kunt. Daarnaast betaalt u weinig verzendkosten als er meerdere tegelijk besteld. Door middel van onze scherpe prijzen op alle artikelen, bent u in staat meerdere artikelen te kopen voor hetzelfde bedrag. Voor extra informatie, zoals welke aanbiedingen er actief zijn en welke onderdelen compatibel met elektrische apparatuur is, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

loader Even geduld, a.u.b....