Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Selecteer categorie
Fabrikanten
17 Artikelen

Bewegingsschroefdraad is een plaatsvervangend component van machines, moersleutels, boren, trekkers en diverse verschillende gereedschappen. Normaal gesproken worden deze vervaardigd als spil. Het bewegingsschroefdraad is gemaakt om de kracht van de motor over te brengen naar de punt van het apparaat. De draaiende beweging wordt omgevormd naar een rechtlijnige uitvoering.

Wat voor typen bewegingsschroefdraad zijn er

Naar fabrikage grondstof:

  • Carbonstaal. Dit soort bewegingsschroefdraden zijn niet duur. Omdat het staal kwetsbaar is, is het niet mogelijk het in te zetten als er grote krachten op worden overgebracht. Dit gereedschap roest tevens snel.
  • Staallegering. Het is eenvoudig deze met warmte te bewerken.Bewegingsschroefdraad uit een staallegering zijn flexibel en kunnen een grote last aan. Deze typen roesten niet snel.

Naar het soort schroefdraad:

  • Trapezium schroefdraad. Dit schroefdraad heeft als eigenschap dat het niet snel slijt. Dit wordt ingezet bij klussen waarbij de snelheid laag licht. Dit schroefdraad kan tegen grote lasten.
  • Kogelomloopschroefdraad. Dit is gemaakt voor gebruik met een snelheid die hoog licht. Dit schroefdraad wordt ingezet bij precisiewerk.

Buiten dit variëren de schroefdraden in lengtematen, doorsnede en het schroefdraad zelf. Kijk goed naar deze kenmerken voordat u dit product aanschaft

Advies bij het inzetten van bewegingsschroefdraad

Een gloednieuwe bewegingsschroefdraad mag alleen worden gemonteerd volgens de richtlijnen van de producent, als u zich ervan heeft verzekerd dat het reserve component de juiste is. Gedurende het monteren van het component dient u er voor te zorgen dat er geen viezigheid op de spindel terechtkomt, omdat dit ervoor kan zorgen dat het onderdeel muurvast komt te zitten.

Tijdens het karwei moet u er zeker van zijn dat de kop goed vast zit. Het kan risico opleveren om het apparaat in te schakelen, terwijl componenten niet goed gemonteerd zijn.

U dient het component geregeld te voorzien van een smering met grafiet. Het zorgt ervoor dat roest wordt vermeden en geeft bescherming tegen de gevolgen van buitenaf.

AutoDoc: makkelijk aanschaffen via de webshop

Bestellen via de webshop van AutoDoc is immer voordelig en gemakkelijk. Op dit moment hebben we meerdere componenten voor u voor een lage prijs. Schaf bij ons bewegingsschroefdraad aan voor apparaten van ieder brandmerk en type. Een flink aantal artikelen in deze reeks zijn in de aanbieding, wat u geld bespaart bij aanschaf. Bestellen is via de app eenvoudiger te doen: het is mogelijk artikelen te selecteren en af te rekenen met uw telefoon. Indien u de bestelling met spoed nodig heeft, vraag het onze deskundigen of stuur een berichtje via het chatvenster op de website. U wordt om de details van de bestelling gevraagd en uw bestelling wordt gereed gemaakt voor versturen.

loader Even geduld, a.u.b....