Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Selecteer categorie
Fabrikanten
104 Artikelen

Organizers voor in de kofferbak zijn er om alle benodigdheden in de auto te kunnen opruimen: bijvoorbeeld gereedschap, een krik, olie of koelvloeistof, een brandblusser, een verbandtrommel en andere spullen. Hiermee kunt u snel bij uw spullen, blijven ze goed zitten en worden ze niet snel vies.

Typen organizers voor de kofferbak

Ingedeeld op het type frame

  • Solide. Deze maakt men van plastic dat tegen een stootje kan, van polycarbonaat en een enkele keer van hout of metaal. Ze zien er net zo uit als een container met meerdere lagen en zijn over het algemeen voorzien van een deksel. Hierdoor zijn de spullen goed beschermd.
  • Zacht. Deze artikelen vervaardigt men van materiaal dat geen water doorlaat, bijvoorbeeld nylon, vilt, leder of polyester. Men kan ze bevestigen door middel van een rits of klittenband. Er kunnen meer spullen in dan de solide versies.
  • Gedeeltelijk solide. Over het algemeen zijn deze op te vouwen, de buitenkant is vaak gemaakt van textiel, en de wandjes van plastic of polycarbonaat. De wanden kunnen aan het frame bevestigd zijn, maar er zijn ook modellen waarbij ze uitneembaar zijn. Deze artikelen zijn compact als men ze opvouwt.

Als u online een bestelling uitvoert, let dan op deze kenmerken:

  • Type bevestiging. Organizers voor de kofferbak kan men aan de bodem bevestigen door middel van klittenband. Er zijn exemplaren die men vastmaakt aan de achterzijde van de achterbank, of door middel van speciale bevestigingen die men los moet installeren.
  • Formaat. Sommige exemplaren vullen de kofferbak gedeeltelijk, er zijn er ook die in de gehele kofferbak passen.
  • Design. De verschillen zitten in bepaalde aspecten en het aantal vakken, mar ook de kenmerken. Enkele artikelen hebben geen afscheidingen. Hierin kunnen grote spullen worden vervoerd. De catalogus toont ook artikelen met doorzichtige raampjes, schouderbanden en ga zo maar door.

Adviezen voor het gebruik van de organizer voor de kofferbak

  1. Gebruik het artikel louter waar het voor gemaakt is. Zet alles volgens de voorschriften goed vast.
  2. Als de organizer niet goed is ingericht is dit erg onhandig, denk er dan aan om de spullen die u vaker gebruikt bovenop te doen. Doe spullen die u niet veel gebruikt onderin.
  3. Doe geen spullen in de organizer die niet nodig zijn. Als u deze verwijderd heeft u meer ruimte voor andere spullen.
  4. Maak de organizer met regelmaat schoon volgens de voorschriften van de producent. Bijna allemaal kunnen ze schoongemaakt worden door middel van een spons en wat zeep. Er zijn artikelen van textiel die in de wasmachine mogen.

AutoDoc: slim winkelen in de online webshop

Meld u aan bij de online webshop van AutoDoc, daar kunt u organizers voor de kofferbak kopen van gerenommeerde merken. U ziet een grote selectie artikelen die zeer betaalbaar zijn. Daarnaast hebben we vaak aanbiedingen, en krijgt u een extra verrassing. Voer nu online een bestelling uit via de webshop of onze mobiele app zodat u goedkoop mooie spullen kunt kopen.

loader Even geduld, a.u.b....