Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Fabrikanten
40 Artikelen

Als u samen met een dier reist in de auto, kan de bekleding smerig worden of stukgaan. Speciale hoezen voor de autostoel voor dieren zijn dan een uitstekende optie. Hierdoor kunt u de cabine makkelijker schoonmaken en viezigheid en haren verwijderen.

Typen hoezen voor de autostoel voor dieren

Deze artikelen zijn anders op het gebied van het gebruikte materiaal. Over het algemeen is dit Oxford, polyvinylchloride, Cordura en dekzeil. Deze artikelen in de catalogus kan men in de volgende groepen indelen:

  • De achterbank half afdekken, twee derde bijvoorbeeld. Op dit artikel kunt u een dier, maar ook een persoon vervoeren. Deze artikelen zijn over het algemeen niet duur.
  • De achterbank geheel bedekken. Uw viervoeter kan hier lekker op liggen, de bekleding krijgt op die manier bescherming.
  • Transformerend. Bij dit artikel kan de achterbank geheel of in delen worden bedekt. Als het gedeeltelijk wordt gebruikt, kunnen er nog mensen naast zitten. Men adviseert dit artikel als het dier nog in de groei zit. Deze artikelen zijn niet goedkoop.

Op de manier waarop ze bevestigd worden:

  • Alleen op de achterbank.
  • Het ene gedeelte op de achterbank, het andere gedeelte over de voorstoel. Dit heeft wel wat weg van een hangmat. Al u het wilt, kun u een artikel nemen die voorzien is van zijwanden die de portieren van de auto beschermen.

Adviezen bij het gebruik van hoezen voor de autostoel voor dieren

  1. Lees de voorschriften van de producent voor de installatie en het onderhoud. Meestal mogen dit soort artikelen in de wasmachine. Kies de standaard stand. Bewaar de originele doos als u het artikel lange tijd wilt opslaan.
  2. Let erop dat dit artikel geen bescherming biedt aan het dier als de auto klappen maakt. Daarvoor moet de autogordel gebruikt worden door middel van een specifiek harnas. Tevens zijn er producenten die een veiligere oplossing bieden.
  3. Als het koud is adviseert men om eerst de cabine op te warmen en dan pas het artikel te plaatsen.

AutoDoc: slimme webshop voor online winkelen

Via onze onlinewebshop kunt u uitstekende artikelen aanschaffen voor het vervoer van uw dier. U bent in staat hoezen voor de autostoel, vervoersboxen en andere artikelen binnen een paar minuten aan te schaffen. De deskundigen van AutoDoc zorgen ervoor dat uw onlinebestelling gereed wordt gemaakt en versturen uw pakket meteen. Let op de aanbiedingen, hiermee kunt geld besparen.

loader Even geduld, a.u.b....