Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Fabrikanten
94 Artikelen

Om de binnenkant van de auto te onderhouden wordt het geadviseerd om borstels voor de binnenkant van de wagen aan te schaffen. Samen met passende schoonmaakmiddelen zorgen ze ervoor dat het schoonmaken snel en goed verloopt.

Typen borstels voor de binnenkant van de wagen

De artikelen zijn onder te verdelen in gebruiksmogelijkheden. De indexen bieden artikelen voor:

  • Matten en stoelen. De borstel hebben altijd compact geplaatste en harde haren in de borstel.
  • Stoffering. Door gebruik te maken van een borstel met een niet hard element kunt u dit schoonmaken zonder het te beschadigen. Over het algemeen zijn deze vervaardigd uit haar van paarden.
  • Leren stoelen. De artikelen zijn gemaakt van echte haren, die heel precies ook verouderde viezigheid kunnen weghalen. Tevens toe te passen op plastic en componenten van vinyl om dit bij te houden.
  • Beduidend vieze matten en rubberen componenten. Het deel wat werkzaam is, is vervaardigd uit metaal of erg hard nylon.
  • Dashboard. Hier zijn borstels voor met haren die lang en zacht zijn.
  • Ventilatiegaten. Deze borstels zijn smal en hebben zachtere haren.

Denk eraan als u een artikel via de webshop uitkiest, dat u nadenkt over de uitvoering. Men vindt uitvoeringen in de vorm van een kegel, welke goed vast te houden zijn. Er bestaan bijvoorbeeld modellen die in het midden toelopen, welke comfortabel in de hand te houden zijn. Tevens zijn er borstels met twee bruikbare zijden. Elke zijde heeft haren in de borstel die anders zijn in de lengtemaat en breedtemaat.

Een aantal artikelen kunnen ook in andere delen van de auto gebruikt worden, niet alleen voor aan de binnenzijde. Veelal worden generieken uitvoeringen aangeboden, gemaakt uit vezels uit de natuur, die prima tegen schoonmaakmiddelen en heet water bestand zijn. Het artikel kan mede ingezet worden bij de textiele top van een open wagen, maar ook voor wielen. De borstel is eenvoudig schoon te maken door het vuil te verwijderen met warm water.

Advies bij het gebruik van borstels voor de binnenkant van de wagen

  1. Pas deze artikelen alleen toe met de daarvoor bestemde schoonmaakmiddelen die passend zijn voor het bijhouden van de bepaalde componenten.
  2. Betracht zeker voorzichtigheid als u een harde borstel gebruikt. Duw niet erg hard op de ondergrond tijdens het borstelen. Wellicht kun u schade aan de ondergrond toebrengen.
  3. Maak de borstels schoon als u klaar bent. Een groot aantal kunt u uitkloppen of met water reinigen.
  4. Bewaar ze op een schone en droge plek.

AutoDoc: slim bestellen via de webshop

Al onze verkoopprijzen zijn voordelig, voor alle artikelen, waaronder borstels voor de binnenkant van de wagen. Het afleveren van uw bestelling is niet duur. Meld u aan bij de webshop van AutoDoc en profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen en schaf topproducten aan voor uw auto.

loader Even geduld, a.u.b....