Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Fabrikanten
9 Artikelen

Een veiligheidshamer heeft nut als u een ongeluk heeft gehad en de auto uit wilt.Het instrument wordt ingezet als het portier van de auto niet meer opengaat. Met de veiligheidshamer tikt u het raam stuk van de niet te openen deur, opdat u door het ontstane gat de auto uit kunt.

Typen veiligheidshamers voor wagens

  • Een veiligheidshamer bergt u in de binnenkant van de auto op. Meestal voorzien van een felle kleur, waardoor het in geval van nood goed opvalt. Er zijn modellen met een omhulsel waardoor u het instrument binnen het bereik van de chauffeur kunt monteren.
  • Uitvoeringen die een hanger voor een sleutelbos hebben, waaraan ze meegenomen kunnen worden. De uitvoering is niet groot en niet zwaar. Meestal te koop voor een voordelig bedrag.

Veelal is dit artikel tevens voorzien van een snijvlak waar de veiligheidsgordel mee doorgesneden kan worden. Tevens zijn er instrumenten met extra interne kenmerken. In overzichten kunt u veiligheidshamers aantreffen waar een spanningsmeter voor de banden of een lampje ingevoegd is.

Advies bij het gebruik van veiligheidshamers voor wagens

  1. Lees de instructies voor het toepassen van het artikel goed. Monteer het artikel op een goed bereikbare plek, opdat u er eenvoudig bij kunt in geval van nood, bijvoorbeeld aan de chauffeurskant, of onder de stoel van de chauffeur. Er wordt geadviseerd om 2 veiligheidshamers in het interieur te monteren. Monteer de 2e hamer in de buurt van de medereizigers die achterin zitten.
  2. Als u het artikel gebruikt, zullen er glassplinters vrijkomen. Gebruik de vrije hand om uw hoofd en ogen af te dekken en op deze manier letsel te verminderen. Bescherm als het kan de hand die u gebruikt door er een stuk stof omheen te draaien.
  3. Het raam aan de zijkant kunt u stukslaan van het midden uit naar de zijkant toe. Hamer op de ruit met de punt. Daarna zet u de ander kant in.
  4. Tracht het raam aan de voorkant niet stuk te slaan: het raam is specifiek zo gemaakt dat deze niet in stukjes valt, ook niet als hij scheurt.

AutoDoc: slim bestellen via de webshop

Via de webshop kunt veiligheidshamers, brandblussers en andere artikelen aanschaffen. Daarbij kan uw aanschaf voordelig uitvallen! Voor besparingsmogelijkheden kunt u de deskundigen van de klantenservice raadplegen: als er aanbiedingen lopen, kunnen zij dat u mededelen. Schaf artikelen voor uw wagen aan bij AutoDoc en profiteer van de pluspunten van het bestellen via de webshop.

loader Even geduld, a.u.b....