Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Fabrikanten
25 Artikelen

Sneeuwscheppen voor wagens kunnen ingezet worden om bij een parkeerplek sneeuw te verwijderen of wellicht een auto te helpen die zich heeft vastgereden in de sneeuw, de scheppen zijn klein en makkelijk in gebruik. Ze hebben een klein handvat en een hol, taps toelopend vlak.

Typen sneeuwscheppen voor wagens

Het schep gedeelte is mogelijk gefabriceerd van:

  • Plastic. Deze producten zijn niet zwaar en zullen niet roesten. Het minpunt is dat ze niet lang meegaan. Er zijn uitvoeringen die uitgerust zijn met een rand van ijzer, waardoor ze iets sterker worden.
  • Staal. Deze uitvoering is behoorlijk in gewicht en gaat erg lang mee. U kunt ze zelfs inzetten om ijs stuk te maken.
  • Aluminium. Deze artikelen zijn niet zwaar en tevens robuust.

Als u een werktuig via de webshop bestelt, kijk dan goed naar de maat van de schep. De lengtematen en breedtematen kunnen als voorbeeld achtereenvolgens 35 en 22, of 30 en 27 cm zijn. Het laadvermogen van de schep hangt nauw samen met de afmetingen.

De grepen kunnen uitgevoerd zijn in ijzer, plastic of hout. Vaak hebben artikelen van staal een inleg van rubber of plastic. Uitgaande van de uitvoering kunnen de handvatten gecategoriseerd worden onder demontabel, scharnierend en uitschuifbaar. Ze kunnen onder andere 63 of 90 cm lang zijn. Enkele producten uit de overzichten worden geleverd met een handig opbergzak.

Advies bij het gebruik van sneeuwscheppen voor wagens

  1. Zet de artikelen in waarvoor ze gemaakt zijn en doe de schep niet al te vol.
  2. Berg het artikel op een schone en niet natte plek op. Maak het na het gebruik schoon en zorg dat de viezigheid eraf is.
  3. Als u voor een schep van metaal gaat, geef het dan een beschermende laag, zodat het niet gaat roesten en langer meegaat.

AutoDoc: slim bestellen via de webshop

Via de webshop is het mogelijk vlot sneeuwscheppen voor wagens en verdere artikelen aan te schaffen. De deskundige AutoDoc medewerkers behandelen vlot uw order via de webshop en versturen de order zo snel mogelijk. Daarnaast schaft u artikelen voor de wagen hier voordelig aan. Wij geven u voordelige tarieven en hebben geregeld aanbiedingen. Gun uzelf de mogelijkheid om geld uit te sparen!

loader Even geduld, a.u.b....