Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg

Antivries deken auto

weergave
Fabrikanten
73 Artikelen

Ijsdeken auto: Wat u dient te weten

Beschermers voor de voorruit zorgen ervoor dat uw ruit aan de voorkant niet bevriest en vol met sneeuw komt in de koude periode maar ook dat de hitte van de zon en stof worden geweerd. Deze artikelen hebben een kleine maat en zijn snel te plaatsen, anders dan de flinke hoezen die over de hele auto gaan. U kunt ze iedere dag gebruiken.

Typen beschermers voor de voorruit

Producenten hebben artikelen in diverse afmetingen. De bezitter van een kleine auto zal een beschermer aanschaffen van ongeveer 60x130 cm. Er zijn ook meer generieke modellen die gangbaar zijn voor veel modellen auto’s. Deze is tussen de 70 en 80 cm hoog, in de breedte is het ongeveer 150 cm. Als u een omvangrijkere auto heeft als bijvoorbeeld een MPV, zijn er in de website artikelen te koop die een grote maat hebben. Meestal zijn deze hoger dan 100 cm en zijn ze 165 lang.

Bij het fabriceren van de beschermers voor de voorruit worden stoffen gebruikt die lang meegaan, waterdicht zijn en die tegen hoge en lage temperaturen kunnen. Normaal gesproken zijn dat:

 • polypropyleen,
 • dacron;
 • teryleen;
 • katoen in combinatie met aluminiumfolie.

Om de artikelen op de juiste manier op uw auto te plaatsen, kunt u kiezen uit verschillende montagemethoden:

 • magneten;
 • elastieken die over de spiegels aan de zijkant worden geplaatst;
 • banden met bijvoorbeeld haken die aan de velg vastgemaakt worden;
 • haak- en lusband sluitingen;
 • zuignappen;
 • Extra aangezette stukken stof die tussen de portieren geklemd kunnen worden, etc.

Een aantal artikelen hebben meerdere montagemogelijkheden. Sommige accessoires komen met extra bevestigingen. Extra stukken stof kunnen met koorden in de auto geknoopt worden. Een extra ondersteuning die de beschermers ook bij storm vasthouden.

Het overzicht biedt tevens artikelen die de ramen aan de zijkant vrijwaren.Deze uitvoeringen hebben extra inzetstukken voor de spiegels aan de zijkant.

Advies bij het gebruik van beschermers voor de voorruit

 1. Het artikel moet onder de ruitenwissers worden geplaatst en vastgezet worden met de montage onderdelen, zoals de producent in de instructies aangeeft.
 2. Op welke manier onderhoud u de artikelen, gelet op de grondstof. Een aantal artikelen zijn makkelijk schoon te poetsen met een vochtige spons en wat zeep. Meerdere artikelen kunnen op een niet warme temperatuur in de wasmachine: als voorbeeld mogen teryleen artikelen op +30°C.
 3. U moet de beschermer droog en op een schone plek bewaren. Als u een bakje bijgeleverd heeft gekregen, gebruikt u deze dan iedere keer. Het artikel gaan dan langer mee en het kost u geen extra plek.

AutoDoc: slim bestellen via de webshop

Schaf producten aan via de webshop AutoDoc en ervaar het plezier van plezierig aankopen – schaf beschermers voor de voorruit met gemak aan!Alles wat u nodig heeft treft u eenvoudig aan in onze makkelijk te navigeren webshop. Tevens bieden wij u onze app aan.  Hierin staan niet alleen de productbeschrijvingen, maar tevens informatie over bedragen en huidige aanbiedingen en u kunt op ieder moment een aanschaf doen. Meld u nu aan bij AutoDoc en schaf kwalitatieve producten aan – wij maken het gemakkelijk en voordelig.

loader Even geduld, a.u.b....