Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg
weergave
Fabrikanten
56 Artikelen

Als je hard rijdt of een bocht neemt kunnen kleine spullen van het dashboard af vallen. Matjes tegen het slippen zorgen ervoor dat dit niet meer gebeurt. Ook spullen als een DVR of telefoon die snel stuk gaan, kunnen daar zonder problemen op gelegd worden. Op deze manier hoeft u dingen die u veel gebruikt niet in het dashboardkastje te leggen. Zo kunt u bij hetgeen u nodig heeft.

Typen matjes tegen het slippen

Als u via een website bestelt, bedenk dan goed dat er diverse factoren zijn om in overweging te nemen:

 • Fabricage grondstof. Onder andere van de stoffen, polyvinylchloride, silicone of acryl zijn. Artikelen die hiervan gemaakt zijn, zetten zich stevig vast en hebben geen apart onderhoud nodig.
 • Model. Het meest betrouwbaar zijn de ronde of vierkante vormen. Buiten dat zijn matjes met een afwijkende vorm wel een aanvulling op de rest van het interieur.
 • Maat. Kleine matjes nemen weinig plek in; meestal zijn ze goed te gebruiken voor kleine spullen, bijvoorbeeld een bril. De grotere matten kunnen meer spullen vasthouden, zoals bijvoorbeeld een bankpas, memoblokje en een potlood.
 • Model. De matjes zijn in diverse kleuruitvoeringen te vinden. Ze worden regelmatig voorzien van bijvoorbeeld een automerk logo of een illustratie van een filmheld.

Overzichten van autobenodigdheden bieden ook artikelen die voorzien zijn van:

 • opstaande zijwanden zodat spullen beter blijven liggen;
 • een telefoonhouder;
 • voorzien van een intern oplaadapparaat.

Als u via de website bestelt, bedenk dan dat niet elk artikel zich ervoor leent om op een aflopend vlak te liggen. Een aantal kan alleen op een vlakke ondergrond geplaatst worden. Verder zijn er buiten de losse artikelen ook multifunctionele artikelen te vinden.

Advies voor het gebruiken van matjes tegen het slippen

 1. Plaats de artikelen niet op een plek als zich daar een airbag bevindt. Plaats het op een dusdanige manier, dat u de auto ongehinderd kunt besturen.
 2. Plaat het matje tegen het slippen lieverniet op een ondergrond van hout: het kan lastig zijn restjes lijm van dit soort ondergronden af te halen.
 3. Wees er zeker van dat de ondergrond droog en schoon is voordat u het artikel plaatst. Gebruik geen lijm.
 4. Meestal is er niet meer voor nodig dan warm water om het artikel schoon te maken. Maak schoon met een sopje als het niet meer zo goed blijft plakken. Zet nooit sterke reinigingsmiddelen in.
 5. Zorg ervoor dat het niet te lang in de zon ligt.

AutoDoc: slim bestellen via de website

U schaft voordelig en vlot matjes tegen het slippen en andere aanvullende artikelen via onze website aan. Voordelige prijzen, geregeld aanbiedingen en de gelegenheid om zonder verzendkosten te bestellen, besparen u kosten. De deskundigen van AutoDoc maken uw bestelling snel in orde – uw bestelling wordt in een mum van tijd verzonden. Schaf vandaag voordelig aan en krijg het snel in huis!

loader Even geduld, a.u.b....